BIDDER & STUMPER

-En dødssejler på rette kurs.
(er ikke titlen; blot omtrentlig retning for denne)
ROMAN
-der måske bliver til.

http://da.wikipedia.org/wiki/Roman
PRIMÆR INGREDIENS:
LØGN OG LATIN.
-Og alt muligt andet sludder og vrøvl.

HER! -Kan følges forsøget på at skrive en sådan. Eller noget der ligner; nok til at betegnelsen kan bruges. Med lidt god vilje. Og accept af løgn og latin. Hvilket burde være en selvfølge.
HER! -Skal fiktionen forsøges at gøres bare en smule sammenhængende. Sammenhænge der ikke er for indlysende og skåret ud i pap. Og alligevel til at forstå. For folk og fæ og forfatteren selv. Medvirkende klippes ud. (Følg den stiplede linie) Selv papfigurer kan være glimrende rollemodeller. Rettere: Er! Rollemodeller fyldt med løgn og latin.
HER! -Bliver de forskellige medvirkende, hvad enten de vil eller ej, forsøgt slebet til. Eller netop ikke. Afhængig af deres rolle i historien. En historie kun jeg kender. Eller måske ikke. Men historien kender mig. Forhåbentlig. Det er til at leve med. Og skrive på. Med en passende mængde løgn og latin.
HER! -Udlægges bidder og stumper til enhver der har lyst til at følge med, kommentere, kritisere, komme med idé’er og forslag, kalde det noget vrøvl og lign komplimenter: Input af enhver slags. Dog er der én ting der ligger 100% fast: Slutningen! (Ha!) Ligesom løgn og latin er en selvfølge. Hvor ville verden være uden? Og slutningen…
HER! -Vil jævnligt (Dagligt? Ugentligt? Månedligt?) blive udlagt: Afsnit, skitser, noter, sekvenser, linier, halve sandheder, hele sætninger, hen- og an- og betydninger, halvrøde tråde, masser af løgn og latin, etc. Selvfølgelig ikke af afgørende eller afslørende karakter. Lidt overraskelser, kovendinger, U-ditto, og såkaldte plots skal der være tilbage. Ikke mindst til egen overraskelse.
HER! -Nej sgu; selv den dummeste må ha’ fattet det. (Løgn og latin?) Bare klik på “Follow”. For at følge lidt med i det der med lidt held bliver til:
EN ROMAN.
-Stort set uden latin.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: