Ord til Tiden MERE LOGO

 

TELEFONSVARER SOM MEDIE
Nyt litteraturprojekt bruger telefonsvareren som medie, der fremover vil give Forfatterforeningen, Aarhus Lokalbiblioteker, Min A-kasses kunder overraskende venteoplevelser. Derudover forventes flere institutioner, virksomheder og biblioteker ud over hele landet at lægge telefonsvarer til.

Fire forfattere har samarbejdet med samme antal musikere, og hvert par har indspillet en session i form af et digt som musikeren har skabt musik til. Der er tale om unikke værker, der er skrevet og komponeret direkte til mediet. Resultatet af samarbejdet er fire originale værker: -”Egetræ” af Lise Haurum sammen med Nathalie Wurtz, -”Rita” af Daniel Mantel sammen med Morten Hougård, -”Roses” af Morten Søkilde sammen med Anders Lauge og ”Synderegistret” af Max Madsen sammen med Sebastian Edin

PRÆSENTATION
Endelig kan du møde kunstnerne bag linjen til dette års Lyd+Litteratur Festival hvor de optræder med ovennævnte og andre værker fra deres katalog. I samme anledning udgives en signeret rapport med CD indeholdende de nævnte værker i deres oprindelige version. Begivenheden finder sted:

26 OKTOBER PÅ GODSBANEN, VOGN 1, AARHUS
KL. 19.30

Ord til tiden er et samarbejde mellem forfatter Max Madsen og Lyd+Litteratur festivalen. Lyd+Litteratur er en festival og udgivelsesrække i spændingsfeltet mellem litteratur, musik og lydkunst. Festivalen blev grundlagt i 2002 og arrangeres af Musiktidsskriftet Geiger og Litteraturen på Scenen. Gennem tiden har en lang række inden- og udenlandske musikere, forfattere og andre kunstnere optrådt på festivalen. Altid med eksperimentet i fokus.

Vi ses den 26. på Godsbanen

Geiger, Århus litteraturcenter, Max Madsen. +Mantel & Alle!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: